Playbackshow 2019 - Stichting Myosotis Maassluis

STICHTING MYOSOTIS MAASSLUIS
STICHTING MYOSOTIS MAASSLUIS
Ga naar de inhoud

Playbackshow 2019

Nieuws en Nieuwsbrief
Playback show Stichting Myosotis Maassluis groot succes!

Op zaterdag 1 juni vierde stichting Myosotis Maassluis het 12,5 jarig jubileum met een playback show in Theater Koningshof.
Het publiek werd in het Atrium ontvangen met muziek van The Rockets. In samenwerking met Muziek@Maassluis speelde de band een aantal bekende liedjes.
Hierna nam iedereen plaats in de grote zaal. De middag werd geopend met een geweldig optreden verzorgd door de Rose Irish Dance School.
Vele artiesten gaven deze middag een geweldig optreden. De bekende artiesten zoals Jan Smit, Frans Bauer, Elvis, maar ook André Hazes jr. kwamen voorbij.
Wethouder Bronsveld was ook de hele middag aanwezig. Zij had een mooie toespraak en gaf een geweldig knutselpakket cadeau. Na de vakantie zullen hier prachtige dingen mee gemaakt gaan worden!
Na afloop was er nog een gezellig feestje met de Zingende Kapsters. Iedereen ging met een prachtig feestkapsel naar huis.
We kijken terug op een heel mooi feest en danken iedereen voor de gezelligheid!

De middag is mede mogelijk gemaakt door Theater Koningshof, A&S Pro Audio&Light, gemeente Maassluis, Fonds Schiedam Vlaardingen e.o., Doppio, Cor Booster, Guus Bloemen, Van Es trends en watches, Chocking chocolatiers,
Terug naar de inhoud