Verslag Kerst Disco - Stichting Myosotis Maassluis

STICHTING MYOSOTIS MAASSLUIS
STICHTING MYOSOTIS MAASSLUIS
Ga naar de inhoud

Verslag Kerst Disco

Nieuws en Nieuwsbrief

Stichting Myosotis ontvangt mooi kerstcadeau


Op zaterdag 7 december jl. organiseerde stichting Myosotis en Blik ondernemend de tweede disco voor mensen met een beperking.
De disco stond geheel in het teken van de kerst. Geheel onverwacht brachten wethouder Keijzer, Burgemeester Karssen en zijn echtgenote een bezoek aan de disco.
Burgemeester Karssen vroeg woord en vertelde ons dat hij een cadeau had meegebracht. Stichting Myosotis heeft van de Rabobank een cheque ter waarde van 250 euro mogen ontvangen uit handen van de burgemeester. Stichting Myosotis is hier heel blij mee en zal in overleg met de vaste bezoekers onder anderen nieuwe materialen aanschaffen voor de clubmiddagen. Stichting Myosotis wil graag de Rabobank, wethouder Keijzer en Burgemeester Karssen bedanken voor dit kerstcadeau. Heeft u een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking en vind u het leuk om ook eens een avondje uit te gaan?
Zaterdag 4 januari 2014 is er weer een gezellige disco avond bij Blik ondernemend, De Vloot 208 in Maassluis. Entree is 2,50 euro inclusief een consumptie.

Terug naar de inhoud